Koliko ste hrabri?

OVAN 

On ne zna za strah. Svaki rizik za predstavnika ovog temperamentnog vatrenog znaka pravi je izazov, dok mu opasnosti u koje uleće, samo još više podižu samopouzdanje. Dan bez rizika, za tipičnog Ovna je izgubljen dan. 

BIK 

Ono što tipičnog Bika tera da se kloni rizika i da izbegava opasnosti nije strah. Pripadnik ovog flegmatičnog zemljanog znaka, u stvari, najviše voli svoj mir i uživanje u životu. Zato Bik izbegava stres kad god je to moguće. 


BLIZANCI 

On se ne boji rizika, ali je dovoljno pametan da pretpostavi šta sve može da mu se dogodi ako svesno srlja u opasnosti. Zato predstavnik ovog snalažljivog vazdušnog znaka radije prepušta drugima da pre njega probaju sve ono što je njemu sumnjivo. 

RAK 

Tipičan pripadnik ovog upornog vodenog znaka ne može baš da se pohvali hrabrošću. Za njega je oprez majka mudrosti, jer je uveren da će onaj ko namerno izaziva sudbinu, ipak jednom platiti zbog toga. Zato Rak najradije izbegava nepromišljene poteze. 

LAV 

Lav je bar tri puta hrabriji nego svi ostali znaci. Predstavnik ovog ponosnog vatrenog znaka u stanju je da prevrne svet naglavačke, da bi ostvario svoj cilj. Treba mu se sklanjati s puta, a ne treba ga imati za neprijatelja. 

DEVICA 

Oprezna Devica nije ljubitelj opasnosti, naročito ne onih nepotrebnih. Ako deluje kao da se uplašila, to samo znači da razmišlja, smišljajući kako da postupi. Rrizik smatra nepotrebnim luksuzom, jer postoje mnogo bolji načini za postizanje cilja. 

VAGA 

Previše je mudra da bi se izlagala nepotrebnim opasnostima, pa probleme radije rešava koristeći svoje diplomatske sposobnosti. Iako je hrabrost stvar časti, predstavnici ovog vazdušnog znaka, smatraju da je mnogo pametnije izbeći rizik. 

ŠKORPIJA 

Opasnosti su kao stvorene da bi se neustrašiva Škorpija sa njima izborila, jer su pravi izazov za nju. Sebi uvek postavlja previsoke ciljeve, što nikako ne odgovara onim manje hrabrim pripadnicima njegovog okruženja. 

STRELAC 

Ponekad voli previše da rizikuje stavljajući sve na kocku, jer se brzo oporavlja od neupeha. Svaka novina za predstavnika ovog fleksibilnog vatrenog znaka istovremeno je i nov izazov što samo naglašava njegov šarm. 

JARAC 

Strah od opasnosti potpuno je stran tipičnom predstavniku ovog zemljanog znaka. Smatra da svako sam treba da se izbori za ono što je za njega najbolje, bez obzira na potencijalne opasnosti. Pomoć ne traži, niti mu je potrebna, a ako ustreba nekom drugom, posavetovaće ga kako da se izvuče. 

VODOLIJA 

Ležeran odnos prema opasnostima čini ga vrlo intrigantnim. Tipičan predstavnik ovog nekonvencionalnog vazdušnog znaka, ima urođeni talenat da sve opasne situacije posmatra tako kao da ne postoje. Na taj način često zavarava sebe, ali i olakšava sebi život. 

RIBE 

Pripadnici ovog senzualnog vodenog znaka nisu uopšte ljubitelji opasnosti, ali to vešto skrivaju. Najviše se plaše podsmeha okoline, pa često reaguju tako da okolina misli kako su mnogo hrabriji i da će svakoj opasnosti smeti da pogledaju u oči. 

2 коментара: