Kako preživljavate raskid?

OVAN 21. 3 – 20. 4. 
Iako ste već duže vreme nezadovoljni u vezi i svesni da je za vas najbolje da tu vezu prekinete, ipak vam je ponos malčice povređen. Ljuti ste i besni na sebe i na ceo svet. Vičite i besnite do mile volje i pokušajte da se na taj način ispraznite, ali još bolje bi vam pomogla pojačana fizička aktivnost, trčanje do iznemoglosti ili pak nabavite džak i bokserske rukavice pa udarajte, udarajte dok ne padnete od umora. Kod vas je to burno, ali na svu sreću brzo prolazi. 

Savet prijateljima Ovna: Ne ljutite se na vaše drage Ovnove, progutajte njihove ispade, jer će na sreću sve brzo proći i opet će biti oni stari, prepuni energije i entuzijazma. 


BIK 21. 4 – 21. 5. 
Bikovi su fiksni znak i pomalo su inertni, pa stoga nisu baš presrećni kada im se u životu dešavaju veće promene. Ako je u pitanju prekid duže veze to će im zaista teško pasti, čak iako u toj vezi nisu bili zadovoljni. Oni su u stanju da dosta trpe, misleći kako će se vremenom nešto promeniti na bolje. Kada naviknu na nekog teško im je da se odviknu, iako su svesni da to nije bilo dobro za njih. Raskid veze doživljavaju veoma bolno, pomalo su izgubljeni, jer im se potpuno menja način života. Skloni su da se zapuste i povuku u sebe, a utehu često pronalaze u hrani, naročito u slatkišima. 

Savet prijateljima Bika: Budite puni ljubavi i pažnje prema vašim Bikovima, dok ih depresija ne prođe. Pokrenite ih i aktivirajte, jer će oni to teško uraditi sami. U početku će možda odbijati, ali vi budite uporni. 

BLIZANCI 21.5 – 21. 6.
Raskid veze vam teško pada, mada vi to nećete da priznate ni sebi ni drugima. Umorili ste se od razmišljanja, jer jednostavno ne možete da pronađete odgovore na sva pitanja. Dobar san će vas najbolje opustiti i rasteretiti. Pokušajte što manje o tome da razmišljate, zaposlite sebe dodatnim obavezama, otiđite makar na neki kraći put. Upišite se na kurs stranog jezika ili bilo koji kurs, pojačana mentalna aktivnost vama najviše pomaže. 

Savet prijateljima Blizanaca: Vaš dragi Blizanac će se ponašati veoma čudno, ni ne pokušavajte da ga opominjete. Biće ekstremno rasejan, a promene raspoloženja će varirati iz minuta u minut. Vi se pravite kao da ništa ne primećujete. Dovoljno je samo da budete prisutni, da ste uvek dostupni kad god mu nešto zatreba. 

RAK 22. 6 – 22. 7.
Nabolja terapija za ostavljenog Raka je da bude u društvu svojih bliskih prijatelja. Preselite se na nekoliko dana kod svog najboljeg prijatelja/prijateljice sa kojim ćete na miru moći da pričate o svojim emocijama. Ne ustručavajte se da se dobro isplačete, jer će vam posle toga sigurno biti mnogo lakše. Pokušajte da se oslobodite uspomena koje vas podsećaju na vašeg bivšeg partnera, sklonite ih u jednu kutiju i stavite na tavan ili u podrum. 

Savet prijateljima Raka: Razumite vašeg dragog Raka i budite nežni prema njemu. Budite mu rame za plakanje i podrška u tim tužnim danima. Čak iako vidite da je preterao u samosažaljenju nemojte da ga kritikujete. Proći će to i sve će doći na svoje mesto. 

LAV 23. 7 – 23. 8.
Previše ste ponosni da pokažete drugima da patite pa ste skloni da ubeđujete sebe u suprotno. To će samo izazvati kontra efekat, stalno ćete biti besni i mrzovoljni. Najbolje bi za vas bilo da se smesta preselite na neko egzotično mesto, da plivate i izležavate se na suncu, jer je sunce za vas najbolji lek. Potrošite novac na skupe izlaske i garderobu, promenite frizuru, boju kose…budite originalni. 

Savet prijateljima Lava: Navikli ste da vaš prijatelj stalno sija, ali sada su se oblaci nadvili nad njim i njegovo Sunce je malo potamnelo. Hvalite ga, bodrite i delite mu komplimente, pokažite mu koliko ga volite i koliko vam je u životu bitan. To će mu mnogo značiti. 

DEVICA 24. 8 – 23. 9.
Device imaju potrebu da urede svoj život, jer tako najbolje funkcionišu. Raskid sa partnerom ih baca u depresiju - kako će sada da nadomeste jednu kariku koja nedostaje? To ih zbunjuje i čini ih nesigurnim. Najbolje je da napravite listu razloga zašto je bolje bez njega. Takođe je dobro da napravite spisak aktivnosti koje ćete sada bez njega moći da radite, a niste mogli pre. To će sigurno pomoći. 

Savet prijateljima Devica: Pomozite svojoj dragoj Devici da sve dobro izanalizira, logičko razmišljanje će ovde pomoći. Ako vidite da ne pomaže dovoljno, ubedite svog prijatelja da je to moralo da se desi, da bi ustupilo mesta nečem boljem i kvalitetnijem što uskoro dolazi. 

VAGA 24. 9 – 23.10.
Vage su sklone konstantnoj analizi tako da već odlično znaju šta gube raskidom, a šta dobijaju. To nije problem. Problem je što one teško funkcionišu same, bez partnera, tako da će imati potrebu da što pre uđu u novu vezu i moguće upadnu u zamku pogrešnog izbora. Savet Vagama je da se strpe da ne bi napravile grešku. Poželjnije bi bilo da obnove odnose sa prijateljima koje su zbog partnera verovatno zapostavile. 

Savet prijateljima Vaga: Pripremite se da pažljivo slušate vašu dragu Vagu, šta je sve to ona trpela u vezi i čega se sve odricala. Često će biti kontradiktorna, ali ne pokušavajte da je ispravljate. Povedite je u neko veliko društvo, jer će joj udvaranje i naklonost suprotnog pola podići samopouzdanje, što joj je u ovim trenucima najviše potrebno. 

ŠKORPIJA 24. 10 – 22. 11.
Škorpije se u ljubavnom odnosu potpuno predaju, do kraja, bez ikakve rezerve. Njihova ljubav je duboka, a patnja još dublja. Ljubavni gubitak je za njih nalik samoj smrti i to se teško podnosi. One neće lako prihvatiti da su ostavljene, boriće se za svoju ljubav do poslednjeg daha. Mogu postati veoma destruktivne, najčešće samodestruktivne. Drage Škorpije, morate što pre da pronađete svetlo na kraju tunela da ne biste zastranilii i otišli u negativnu krajnost. Prestanite da se kažnjavate i žalite zbog svega što ste uradili, jer ste uradili najbolje što ste znali. 

Savet prijateljima Škorpija: Morate odmah da postanete dobar psiholog i da imate pametne odgovore na sva pitanja. Vaša pozitivnost i entuzijazam će pomoći da se odstrani mrak iz života vašeg dragog prijatelja. 

STRELAC 23. 11 – 21. 12.
Večiti optimisti i idealisti u ovakvim situacijama će za trenutak zatajiti. Iako im je veza često predstavljala prepreku ka slobodi koju najviše vole i priželjkuju, sada će osetiti veliku usamljenost. Međutim, oni su majstori da se izdignu iznad svake situacije i život posmatraju sa filozofske tačke gledišta. Spakovaće kofere i krenuti u nove avanture. Imaće neodoljivu potrebu da neprestano budu okruženi prijateljima, kako bi izbegli osećanje usamljenosti. Lako mogu da završe u naručju neke sasvim nepoznate osobe, a posle toga da se još lošije osećaju. I tako, u tom lutanju, tuga će polako proći. 

Savet prijateljima Strelca: Vaš prijatelj će se čudno ponašati, često će biti sklon kritikovanju i prepirkama, menjaće često raspoloženja. Može vas lako osuditi za nešto što se desilo pre pet godina, ali ne marite za to. Budite uz njega, čuvajte ga, pomozite mu… da što pre postane onaj stari, neodoljivi prijatelj bez koga bi život bio mnogo, mnogo monoton. 

JARAC 22.12 – 20. 1.
Iako izgledaju da odlično podnose prekid emotivne veze, oni su ustvari do temelja uzdrmani. Nešto što su godinama gradili sada se srušilo i oni to teško podnose. Nećete ih videti da se puno žale i jadikuju, više su skloni da pate u samoći i da druge ne opterećuju puno. Žele da ostanu smireni i pribrani, čak i u ovakvim situacijama. Da vreme leči sve rane, oni to odlično znaju. Najefikasnije za njih je da spas potraže u poslu kao i u druženju sa prijateljima i rodbinom. 

Savet prijateljima Jarca: Ponašajte se kao da se ništa nije desilo, oni ne vole da ih sažaljevaju. Razgovarajte o tome samo na njihovu inicijativu. Nemojte im dozvoliti da se osame, izmislite neke valjane razloge da ih izvučete iz kuće. 

VODOLIJA 21. 1 – 19. 2.
Vodolije neće lako prihvatiti prekid veze i želeće da ostanu makar prijatelji sa svojim bivšim partnerom. Na taj način agonija se nastavlja, dok konačno ne budu shvatili da je kraj. Najbolje je da vreme provode u društvu svojih prijatelja kojih imaju na pretek, da razgovaraju o tome, biće tu različitih savet, ali sve u svemu shvatiće da nisu sami i da imaju puno prijatelja koji ih obožavaju što njima veoma znači. 

Savet prijateljima Vodolije: Vaš veseo prijatelj je postao veoma tužan i vaš zadatak je da ga razveselite. Predložite mu nešto otkačeno. Ako do sada nije skakao padobranom iz aviona pravo je vreme za to. To će mu pomoći da oseti da je živ i tuga će brzo nestati. 

RIBE 20.2 – 20.3.
Već duže vreme slutite da je kraj i sada se konačno desio. Srušili su vam se snovi i mislite da ne možete da živite bez voljene osobe. Ne znate šta da radite, da li da tugu ugasite u moru alkohola ili možda da odete u manastir i osamite se. Ovde je ključna reč - vera. Kako sada, kada vam se svet srušio, kada su snovi nestali i sve u šta ste verovali i nadali se sada se jednostavno izgubilo, probuditi ponovo veru u sebe, veru u ljubav? Čini se skoro nemogućim. Napišite najlepše ljubavno pismo, najlepšu ljubavnu pesmu, stavite u bocu i pustite u reku. i videćete, čarolija će se uskoro desiti. 

Savet prijateljima Riba: Budno motrite na svog prijatelja, jer može lako da napravi neku glupost. Ne verujte mu ako kaže da je dobro, jer već u sledećem trenutku može da se nađe na dnu ponora. Boravak pored vode bi mu mnogo prijao, ako ništa drugo, povedite ga na pecanje. 

1 коментар:

 1. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

  ОдговориИзбриши