Kako osvojiti muškarca?

Ovan

Muškarcima rođenim u znaku Ovna istaknite divljenje, jer zbog toga samo rasti još više. Vodite računa da primeti koliko vam se sviđa njegov pogled na život, a takođe od svih znakova Zodijaka upravo Ovnovi najviše vole da primaju ljubavne komplimente. Obožavaju intelektualne teme i žive diskusije. Zapamtite, Ovan je najnapredniji znak, veoma nezavisan i obožava pažnju. Nemojte preterivati i nemojte se u svemu slagati pošto će to muškarcu Ovnu brzo dosaditi. S druge strane ne pokušavajte da
ga kontrolišete jer ne podnosi kada mu neko naređuje. Ovnovi su veoma sposobni ljudi, pratite njihove planove i odlično ćete se zabaviti!


Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika su veoma senzibilni i stabilno stoje na Zemlji. Bik želi kvalitetnu ženu, nikako vezu na jedno veče. Veoma su strpljivi kada je u pitanju stupanje u vezu i potrudiće se da ispitaju situaciju i budu sigurni šta imate da mu ponudite, pre nego što on učini isto. Inače, veoma je romantičan muškarac koji ženu postavlja na pijedestal, a uz to je lojalan i veran. Bik nije za žene koje vole avanture i uzbuđenja, naprotiv on je spreman na obavezivanje i voli rutinu. Ne pokušavajte da žurite sa razvitkom odnosa kada je u pitanju Bik. Veoma su strpljivi i očekuju da i vi to budete. Zasmejavajte ih, jer će tako obožavati da budu u vašem društvu. Put do Bikovog srca stiže preko stomaka. Kuvajte mu ili ga odvedite u neki fin restoran gde ćete razgovarati o njegovim omiljenim temama: finansijama, poslu, novcu i nekretninama.


Blizanci

Šarmantni, duhoviti, pametni, kreativni, avanturisti. Ponekada će vam biti teško da ispratite sve njegove osobine. Blizanci privlače žene prvenstveno zbog toga što znaju kako da uživaju u životu. Spremite se na to da ćete se boriti za njegovo srce i nikada ne očekujte da bude samo vaš. Kao osoba koja je okrenuta sebi, nikada neće dozvoliti da mu žena naređuje. Štaviše, Blizanci su odlični manipulatori i uradiće sve što treba kako bi dobili ono što žele. S obzirom na to da su veoma inteligentni i razumeju se u mnoge stvari, često razgovarajte sa njim. Ako ste ekspert u određenoj oblasti, naučite ga nešto više o tome. Biće ujedno i zahvalan i impresioniran. Ne budite previše konzervativni, jer će vas smatrati dosadnom. Budite iskreni i lojalni u odnosu sa muškarcem rođenim u znaku Blizanca. Ako jednom izneverite njegovo poverenje teško da ćete ga ikada povratiti. Zabavljajte se sa njim kao sa najboljim prijateljem, jer je to što oni i jesu – odlični prijatelji!


Rak

Morate biti direktni, jer Rak sigurno to neće biti. Neka vaša osećanja budu transparentna, to je prvi korak ka osvajanju Raka. Na taj način neće doživeti osećaj svog najvećeg straha – straha od odbijanja. Ako želite vezu na jednu noć, budite iskreni sa njim. Nemojte ga navoditi na razmišljanje o vezi, jer ćete ga veoma povrediti. Poverenje mu je najvažnije, a kada njega izgradite Rak će se postepeno približavati k vama. Budite iskreni, foliranje lako nanjuše. Rakovi uživaju u pomaganju i davanju saveta pa mu se slobodno možete poveriti. Ne forsirajte muškarca rođenog u ovom znaku na vezu ili momentalno donošenje odluka, tako će samo pobeći od vas. Strpljenje je ključ za privlačenje Raka, nakon čega će uslediti predivna i ispunjavajuća ljubavna veza.


Lav

Lavovi se često zaljubljuju i to obično ne traje dugo, zbog toga što shvataju da se njihovi emocionalni ideali i zamišljene ljubavne afere brzo pretvaraju u realnost. Lavu je potrebna žena koja će ga čvrsto držati na zemlji. Iako izgleda staloženo, njemu treba obožavanje i odobravanje, a kada mu to pružite dobićete izvanrednog partnera zauzvrat. On samo traži ženu koja će biti svesna koliko je divan, brinuti se o njemu ali ne i naređivati mu. Divite mu se i biće samo vaš. Slobodno preterujte u tome jer mu komplimenata nikada neće biti dosta. Čak i kada se folirate, Lavovi ne mare – obožavaju pažnju. Ako još možete i da ga zasmejete, to je odlično! Lavovi žele velike stvari u životu, te ih počastite raskošnom večerom. Nudite im najbolje od svega. Kako često smatraju da ništa nije dovoljno dobro za njih potrudite se da budete na nivou, te se oblačite uglađeno i uživajte u provodu sa šarmatnim Lavom.


Devica

Devicama je potrebna intelektualna stimulacija. Impresionirajte ih činjenicama i detaljima. Uvek se trudite da vaša konverzacija izrodi zaključke, jer ne vole kada ona nikuda ne vodi. Veoma su konvencionalni, zato nemojte raditi ništa spontano niti ih forsirati da donose užurbane odluke. Oni imaju svoje vreme tokom kojeg intenzivno razmišljaju. Emocije jedne Device su veoma zatvorene, a dok veza ne bude ozbiljnija oni odučuju koliko i šta će vam ponuditi od njih. Pustite Devicu da vodi glavnu reč, jer vole da imaju kontrolu nad onim što se dešava i nemojte da vas čudi konstantna zabrinutost – to im je u prirodi. Nemojte biti vulgarni, jer ovaj znak voli mir, klasično okruženje i ljude.


Vaga

Kod Vaga vas je sigurno privukla njihova lakoća življenja. Prvo i osnovno što morate znati jeste da im se otvoreno divite. Vole da pričaju o bilo čemu, ali su posebno zainteresovani da pričaju o sebi. Želite li da ostavite trajni utisak na Vagu? Pričajte o njegovim interesovanjima, njegovim hobijima, njegovom poslu. Pošto važe za diplomate, Vage vole da posmatraju stvari sa više tačaka gledišta. Ukoliko uđete u debatu sa njim, ne brinite se jer će muškarac rođen u znaku Vage uvek poštovati vaše mišljenje. Oblačite se lepo i budite uredni, jer je kod Vage prvi utisak ono što određuje dalji tok odnosa. Zabavite se, budite svoji i zagarantovano vam je dobro vreme sa zanimljivom Vagom.


Škorpija

Nikada se nemojte folirati pred Škorpijom, jer one to mogu nanjušiti iz daleka. Dozirano komentarišite i pažljivo ih slušajte što neće biti teško jer Škorpije uvek imaju nešto zanimljivo da kažu. Ne pokušavajte ništa da sakrivate od muškarca rođenog u ovom znaku, jer nekako uvek sve sazna. I zapamtite, samo je njemu dozvoljeno da zadirkuje druge i bude misteroizan. Voli iskrenost, zato otvorite svoj um i znaće to da ceni. Škorpije su inače zainteresovane za skoro sve aktivnosti, tako da to neće biti predmet rasprave. Veoma su nepredvidive, pa njihove promene raspoloženja propratite smeškom i drugačijim pristupom. Čak i ako se šalite sugerišući da su njihova mišljenja pogrešna, vrlo je moguće da će se uvrediti. Nikada nemojte kontrolisati muškarca Škorpiju, ali ne budite ni previše sebični jer oni vole jake, realne žene koje mogu da isprate ambicioznu ličnost kao što je njihova.


Strelac

Ako želite da pridobijete Strelca morate biti skromni kada je u pitanju ljubav. Muškarca rođenog u znaku Strelca ne smete primoravati na emocionalne obaveze, kao što su razgovori o budućnosti. Pričajte sa njim, postavljajte mu pitanja, delite priče, budite duhoviti, ali ne pokušavajte da saznate previše o detaljima iz njegovog života. Držanjem emotivne distance ćete ga momentalno privući. Inače Strelčevi vole aktivnosti i predstavljaju svakako najlakši znak za zabavljanje i upoznavanje, ali najteži za obavezivanje. Uživajte u vremenu koje ste proveli sa Strelcem i budite spremne da ili nastavite dalje, ili ga delite sa drugom, jer je to upravo ono što će Strelac raditi. Ipak, u ovom odnosu sve se svodi na zabavu.


Jarac

Često skloni melanholiji, Jarčevi cene žene koje mogu da ih nasmeju. Pričajte o svemu, ali nemojte zadirati u njihove emocije. Međutim, oni vole da slušaju o vašim. Kada se muškarac rođen u znaku Jarca bude osećao sigurno on će vam se poveriti. Razgovarajte o ozbiljnim temama i izbegavajte nekonvencionalnost. Jarčevi su pomalo konzervativni. Obožavaju praktične i korisne poklone. Mrze kašnjenje i veoma su tačni. Uglavnom žive po rasporedu i ne vole da ih neko ostavlja da čekaju. Za njih je to odlika neodgovornosti. Budite strpljivi prema Jarcu, jer se ispod tog oklopa krije strastvena i lojalna osoba koja će pokazati svoje pravo lice kada za to dođe vreme.


Vodolija

Možete biti najlepša devojka na svetu, ali ako muškarca Vodoliju intelektualno ne stimulišete sve pada u vodu. Komunikacija je za ovog muškarca najvažnija. Duboko u sebi on želi ljubav, ali to uzrokuje još dublje probleme zbog njegove nesposobnosti da razume emocije, pa je zaljubljenom Vodoliji jezik brži od pameti, te imajte strpljenja. Jasno će vam staviti do znanja da se neće promeniti ni zbog koga i zahteva da vi to razumete i poštujete. Potrebna mu je partnerka koja će deliti avanture sa njim. Ukoliko niste sposobni da se nosite sa intelektualnim i nekonvencionalnim putevima Vodolije, morate potražiti nekog drugog. Vodoliji je komunikacijska kompatibilnost najvažnija. Vodolije ne vole devojke koje se žale, tako da budite pozitivne i sve će biti ok.


Ribe

Pričajte o spiritualnosti, astrologiji i svemu što je izvan realnog sveta. Ribe će se u takvoj konverzaciji lako izgubiti. Iako ih privlače osobe sa problemima kojima očajnički treba pomoć, njima samima to jako škodi. Pošto će se Ribe uvek truditi da ispravljaju krive Drine, nemojte im dozvoljavati da preuzimaju vaše probleme na sebe jer će izgubiti sopstveni identitet. Potreban im je jak i pozitivan partner koji će ih učiniti jačim. Ribe vole avanture, nove situacije, društvene događaje i radiće sve što predložite. Nasmejte ih, jer su skloni melanholiji. Delite im komplimente i uvek im izokola govorite koliko im se divite. Budite osećajni, nežni i darežljivi, učinite da se osećaju udobno u vašem društvu, neka misle pozitivno o sebi i neće biti problema. 

1 коментар:

 1. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
  Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
  Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
  I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
  Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

  Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

  ОдговориИзбриши