Zašto ste sami?

Ovan: Samouverena priroda koja vas privlači poput pesme sirena na početku veze sa Ovnom, brzo počinje da vas nervira. Ovan mora da stiša svoj ego i promeni stav “prvo ja”, zarad povremenih kompromisa, ako namerava da veza potraje. 

Bik: Nemojte misliti da će vam partner biti odan, ako prestanete da vodite računa o svom izgledu ili se ulenjite u podgrevanju romanse. Tvrdoglavi Bik takođe ima tendenciju da bude zlopamtilo i da dozvoli da mu ogorčenje raste, nakon što se ista svađa stalno ponavlja. 


Blizanci: Ako je varanje deo obrasca vaše veze, to može da znači da su osobine Blizanca proradile u vama. Veza sa Blizancem može da bude zbunjujuća, ako Blizanac pokazuje svoju prirodu suviše često, što može da dovede do toga da partner pobegne glavom bez obzira. 

Rak: Rak ima tendenciju da u vezi prerano spominje zastrašujuće stvari, kao što su brak i deca. Kao partneri Rakovi su nametljivi, njihovi partneri se osećaju ugušeno i pre žele da odu, nego da ostanu u zagrljaju ljubavi. 

Lav: Lav u horoskopu se stalno raspravlja se sa svojim partnerom. ali zato što mu je stalo do njega. Zbunjeni partner može da se oseća kao da Lav neprestano započinje bitke, što može postati zamarajuće. Lav može ostati sam, ako mu zadobijanje ličnih pobeda postane važnije od zadobijanja nečijeg srca. 

Devica: To divno stvorenje koje biste voleli da vas pozove na sastanak, ni ne pomišlja da ste vi možda zainteresovani, jer su Device veoma stidljive. Device takođe prebrzo odustaju, a ako i najmanja stvar – stvarna ili izmišljena – ne krene kako treba, nikada vas više neće pozvati. 

Vaga: Ljubavni život jedne Vage može biti katastrofa, ako bira partnere koji su “pokvareni” i treba da se “poprave”. U stvari, Vaga podsvesno traži ljude koji su loši za nju, i tako upada u zamku da postane manipulativna ili neverna. 

Škorpija: Zanosni, sarkastični humor Škorpije može da se pretvori u zakeranje i džangrizavost u vezi, pa može da bude i razlog prekida. Škorpija može da se ponaša izbirljivo, u stilu “sve ili ništa”, i time otera potencijalne udvarače. Neke Škorpije imaju tendenciju da kontrolišu partnera, što u njima izaziva potrebu da pobegnu. 

Strelac: Da nisu vaši standardi malo previsoki? Onda ste sigurno Strelac. Naravno da zaslužujete najbolje i da ne morate da se skrasite po svaku cenu. Ipak, mišljenje da niko nije dovoljno dobar za vas, nije baš privlačno. 

Jarac: Jarac može da bude povučen, čak i ljubomoran, dok ne zadobijete njegovo poverenje. Nažalost, to traži dosta vremena i upornosti. Partner može lako da se isfrustrira i da mu dosadi, pre nego što razotkrije tradicionalne vrednosti Jarca. 

Vodolija: Vodolija je tvrdoglava i ne pokušava da prikrije svoju nemirnu prirodu! Ovo može biti zanosno i slatko u početnoj fazi veze, ali stalni sukobi koje Vodolija izaziva postaju vremenom destruktivni. 

Ribe: Da li još uvek patite zbog bivše ljubavi? Onda ste verovatno Riba, čija samosažaljiva priroda može da stvori ozlojeđenost, ali i da produžava lošu vezu. Ribe mogu iznova da biraju partnere koji ih iskorišćavaju, uzrokujući da usamljenički život bude česta pojava kod njih. 

Нема коментара:

Постави коментар