Horoskop vaše svekrve

Taj nezaobilazni, često i ključni „sastojak“ veze ili braka, pojavljuje se kad se najmanje nadate, tu je uvek kad ne treba i obrnuto. Pročitajte astrološki profil vaše svekrve, možda će vam sinuti neka ideja kako možete da joj „doskočite“, odnosno kako da smirite strasti i uskladite odnos sa njom.


Ovan

Kao prvi astrološki znak, tako i u životu svog deteta želi da u svemu ostane prva i najbolja - zauvek. Ona je stalno u pokretu i poluratnom stanju. Strašno voli da naređuje, pa kad se iskali na mužu i deci, na red ćete doći i vi. Tu nema pomoći. 


Savet: Sa njom je najbolje da se borite tako što ništa nećete shvatiti ozbiljno, a posle njenog izlaganja uvek dodajte nešto ironično. Ne podvijajte rep.


Bik

Ona je neverovatna opasnost za ljude tankih živaca. U sve voli da "gura nos", savetovaće o svemu - hrani, oblačenju, novcu, pa i seksu. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa raditi po svome. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. 

Savet: Protiv nje je najbolja taktika: ne popuštati i nadati se da će njena snaga trajati kraće od vaše.


Blizanci

Ova žena ima neumornu jezičinu i u stanju je da izbezumi svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše bolne tačke, a onda se obrušava na vas. Voli da se meša u apsolutno svaki aspekt vašega života. S druge strane, na nju se nikada ne možete osloniti. 

Savet: Od nje nikada nećete dobiti savet kako se čisti i sprema, pere i kuva. Za nju je kuća samo gomila problema, pa o njima ne želi da sluša. Ako joj budete nametali ove teme, velika je verovatnoća da ćete se sve manje družiti.


Rak

Ispod nežne majčinske slike svekrve rođene u znaku Raka krije se možda jedan od najstrašnijih likova u Zodijaku. S njom zaista nema šale! Gde ona hoda, tu trava ne raste. Svekrva će sa sinom imati poseban odnos - kao iz Hičkokovog filma „Ptice“. Tako da ste udajom, osim muža, definitivno dobili i svekrvu. 

Savet: Protiv ove „napasti“ najlakše je da se izborite tako što ćete pridobiti njeno povjerenje. Tada počnite da radite po svome.


Lav

U slučaju svekrve Lavice možete samo gorko plakati. Kad ona uđe u vaš život, vaša prava će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide napred i ne osvrće se na vas. Ipak, za utehu je da ona to ne radi iz pakosti – to je njena priroda. Zato se nikako ne povlačite – ako vas jednom stavi pod „čizmu“ tamo ćete biti zauvek. 

Savet: Odmah se oduprite i oštro branite svoje stavove. To će joj biti znak da sa vama, ipak, treba malo drugačije da se ponaša.


Devica

S njom nikada nije lako. Ona je tako pedantna, čista i precizna, da vas već nakon sedam dana zajedničkog života boli glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, ima urođenu diskreciju, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. Ali, ako ona smatra da treba da se umeša(a to je često) nećete moći ništa: piće vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami poverovati u njene reči. Ona plete mrežu oko vas i na kraju sve dovede pod svoje kriterijime. 

Savet: Jedini lek protiv nje je da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primer.


Vaga

Ova svekrva je jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvek je doterana, našminkana i spremna za izložbu. Na vama će primetiti da ste „nekako neuredni“ i da o njenom sinu ne vodite baš previše računa. 

Savet: Ignorišite njene nove kostime, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.


Škorpija

Sa svekrvama rođenima u znaku Škorpije nije lako. Na trenutke je nežna i hoće da pomogne, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštedeti ni vlastitog sina, a kamoli vas koji joj niste niko i ništa. 

Savet: Sa njom morate biti ili prijatelj ili neprijatelj, ali je daleko bolje da budete prvo, jer se u suprotnom vaš inat nikako neće završiti srećno.


Strelac

Sa njom nikada neće biti dosadno. Može beskrajno dugo da prepričava dogodovštine iz celog sveta. Ali, znaće kad treba da prestane jer ceni i vašu slobodu. Ima razvijen osećaj pravde. 

Savet: Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog. Obzirom da su one vesele i nasmejane i svet doživljavaju kao radost, slobodu i sreću, pričajte joj o užasima i gadostima u svetu.


Jarac

Ona je jak, težak i uporan protivnik. Uglavnom je nepobediva. Teško ćete joj naći slabu tačku. A kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će priskočiti prva i jednostavnim savetima rešiti problem. Ona je mudra. 

Savet: Ako želite da je porazite uznemirite je. Primetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je uzdrmati.


Vodolija

Svekrve Vodolije su pravi veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se baš držati reda u svojoj kući, ali će nered kod vas uvek primetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih veverica, nego šta će sutra da kuva. Za nju je najvažnija sloboda. 

Savet: Nemojte da joj smetate i vaši odnosi će biti jako dobri. Ako nameravate da je odaljite od sebe, morate se opredeliti za hladni rat. Njeno oružje su histerija i hladan intelekt.


Ribe

Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svoje dete, da će ono i sada, kada je odraslo i u braku, zahtevati majčinsku njegu – i to od vas! Zahvaljujući svekrvi Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvek ispeglanu odeću i uredan ormar. 

Savet: Ako živite zajedno morate postati njena kopija. Sve će morati biti lepo i skladno da bi njen sinčić bio kao kralj na prestolu. Ako želite da je se rešite, ostaćete i bez bračnog partnera. 

Нема коментара:

Постави коментар