Ko najviše laže?

Ovan
Prosečan Ovan ne laže puno. Njima laži oduzimaju previše vremena, a reakcija koju će konačna istina izazvati je previše drame za njih. Ipak, ukoliko ih uhvatite u laži mnogo gore od samog čina laganja biće njihova odbrambena barijera.

Bik
Muškarci rođeni u ovom znaku obožavaju dobre stvari u životu, zbog čega im treba novac. Mnogo novca. Tako da je to njihova slaba tačka. Ako vam
kažu da nemaju novca i da su švorc, nemojte im verovati. Obično ništa od toga nije tačno.

Blizanci
Ovaj znak je zaista teško uhvatiti u laži. Oni su prirodno obdareni pripovedači, što ih čini još boljim lažovima. Kako bi stvari bile još gore (ili bolje) oni su toliko pričljivi i lični da ćete se vrhunski zabaviti njihovim pričama, te nećete mariti da li su bazirane na istini ili laži.

Rak
Ovi fini i kućni tipovi lagaće dok vas miluju po kosi i govore kako će sve biti ok i ne treba ništa da se brinete. Ukoliko ste još uvek zabrinuti, verujte svojoj intuiciji i pripremite se za neprijatnu istinu.

Lav
Lavovi su odlični u ovom sportu, uglavnom zato što smatraju da je laž svojevrsni vid zabave. Kada vam pričaju priču na koju vi aplaudirate, oni će nastaviti - što je upravo najbolji način i da ih uhvatite. Budite nežni. Na kraju svega, zanimljiviji su od televizije.

Devica
Evo ga još jedan znak koji mrzi laž, osim u slučaju da će ga istina omesti u uspešnom završetku dodeljenog zadatka. U tom slučaju, imajući u vidu faktor efikasnosti, oni će proceniti da su posledice laži manje bolnije od efekta istine.
Vaga
I
li kako ih u ovom slučaju nazivaju “Nasmejana Škorpija”. Način na koji fino i uglađeno slažu tako da to ni ne primetite, jeste razlog zbog kog su i dobili ovaj nadimak. Veze su ipak, njihovo omiljeno područje za igranje igrica.

Škorpija
Nemojte se ni truditi da proveravate njihovu priču. Pošto upravo to željno iščekuju, na vreme će spremiti pokrivalice pre nego što uopšte i otvore usta. Njihove omljene teme su seks, seks i samo seks. Jedino to ima smisla. Škorpije su poznate po svojoj čulnoj ličnosti.

Strelac
Većina Strelčeva ne laže. Ovaj znak poznat je po potrebi da bude brutalno iskren. Kako Strelčevi uvek vole da preteruju u svemu i vode se parolom “dobro, veliko, više i veće” ako slažu to će zaista biti velika laž, sa izuzetno malo istine.

Jarac
Kako ih uvek progoni osećaj krivice, ako vas Jarac slaže to će ga veoma uznemiriti. Oni preziru neiskrenost, prvenstveno zato što smatraju da je to gubljenje vremena. Ukoliko sumnjate da je kriv, samo stanite ispred njega i posmatrajte ga. Pući će brzo.

Vodolija
Oni su prosto genijalni. Kod njih je laž deo paketa. Između ostalih priča, pohvaliće vam se da mogu da vide i u budućnost. Shodno tome, njihove priče će biti podjednako inventivne, kao i sam način na koji ih pričaju.

Ribe
Ovi senzitivni tipovi će obično slagati ukoliko pokušavaju da sakriju nešto “za sopstveno dobro”. Oni su majstori izbegavanja realnosti, čuvene maštalice, tako da nikada jasno nećte moći da vidite kroz njih. Čak i da uspete verovatno ćete ignorisati činjenicu samo kako biste zaštitili njihova osetljiva osećanja. 

Нема коментара:

Постави коментар