Kako da zavedete određeni horoskopski znak

Želite li da zavedete osobu koja vam se dopada i učinite je zauvek svojom? Sve što vam je potrebno da znate je šta je u horoskopu i onda da se pridržavate sledećih saveta.
OVAN


Zavođenje može da bude prelako uz ove savete 

Kada se radi o muvanju, Ovan želi da mu priđete otvoreno. Ne pitajte ga za dozvolu da ga poljubite, nego ga jednostavno poljubite kada vam se ukaže prilika. Što direktinije pristupite, to bolje. Ovnovi padaju i na komplimente. Oni žele da čuju da su najatraktivnija osoba u prostoriji. Ako ste tek upoznali Ovna, kontrirajte mu. Žučne debate deluju kao afrodizijak na ovaj znak.
BIK

Sa Bikovima morate polako i umereno. Oni žele lagano muvanje. Pojavite se na prvom sastanku sa nekim malim simboličnim poklonom koji će ga kupiti, jer Bikovi vole poklone. Malo senzualnog parfema delovaće na njega kao magnet, jer ovaj znak jako reaguje na ovaj tip stimulusa. Ako imate dobar smisao za humor, ne skrivajte ga. Bikovi mnogo vole da čuju dobru šalu.

BLIZANCI

Najbrži put do kreveta Blizanaca vodi preko mozga. Blizanac voli da priča o intelektualnim stvarima. Ako o nečemu mnogo znate, počnite priču o tome. Blizance mnogo privlače stručnjaci u određenoj oblasti, a što je tema razgovora komplikovanija, to bolje. Ako Blizanci pomenu svoj najnoviji hobi, obavezno pitajte da mu se pridružite. Blizance najviše uzbuđuje kada nekome mogu da pokažu nešto što znaju.

RAK

Ova Mesečeva deca imaju meko srce. Ako želite da uđete u njihov život, pokažite im svoju osećajnu stranu. Izrazite svoju zainteresovanost za dobrotvorne organizacije, naročito za one koje su vezane za decu. Rakovi vole da se sa njima postupa kao sa decom, pa spremite ručak i pozovite ga da dođe. Prigušite svetla i utišajte muziku, jer Rak veoma lepo reaguje na romantiku. Ako želite da poljubite ženskog Raka, prvo pitajte za dozvolu. Ako je u pitanju muški Rak, napravite prvi korak, a onda se izvinite što ste bili napadni.

LAV

Ako želite da zavedete Lava, fokusirajte se na njega kao laser. Udeljujte mu komplimente u vezi svega. Dajite mu uvek samo najbolje, bilo da se radi o stolu u sredini luskuznog restorana ili o pikniku na sred parka. Kada se svetla priguše, provucite svoje prste kroz njegovu kosu i ako ne zaprede naglas, u sebi će sigurno predeti. Šapućite mu bezobrazne reči u uho tokom predigre i ono što sledi biće eksplozivno.

DEVICA

Pedantnost je vrlina koju morate da pokažete kada zavodite Devicu. Obavezno neka vam posteljina i odeća budu čisti. Bilo bi dobro da i sami budete besprekorno sređeni. Ništa ne uzbuđuje Devicu kao miris čistog, miris sapuna ili kupke.
Zajedničko kupanje Devici će biti savršena predigra. Ako imate problem u tome da mu pristupite, pitajte ga da vam pomogne da organizujete i sredite radni sto. Ovo je savršen način da probijete led.

VAGA
Kada treba da zavedete sofisticiranu Vagu, najbolje bi bilo da prizovete duh Kerija Granta ili Odri Hepbern. Ovaj znak morate da  zavodite u visokom stilu, uz šampanjac i u elegantnoj haljini. Vage vole muziku, pa će odlazak na koncert biti dobra predigra. Usavršite svoju tehniku ljubljenja pre nego što započnete bilo šta sa Vagom.

ŠKORPIJA

Zavođenje tajanstvene Škorpije veliki je izazov, jer je teško pročitati reakcije ovog znaka. Nemojte da se zbunite ako se na vaše postupke odgovara zagonetnim osmehom, jer je takav osmeh Škorpijin način zavođenja. Kako bi trebalo da izgleda prvi korak? Uzmite ga za ruku  u mračnoj bioskopskoj sali i lagano prelazite prstima preko linija na njegovom dlanu. Vodite ljubav bez reči i pustite svoje telo da komunicira.

STRELAC

Strelca ćete lako zavesti duhovitošću. Smišljajte nove šale, pričajte mu viceve, prepričavajte mu smešne događaje i ostavljate mu blesave poruke. Mogućnost vođenja ljubavi napolju uvek će uzbuditi Strelca.

Pozovite ga na kampovanje i ponesite duplu vreću za spavanje. Ljudima rođenim u ovom znaku upravljaju njihove butine i kukovi. Veseli Strelac će se uozbiljiti kada dođete do ovih delova.JARAC

Dostojanstveni Jarac može da bude zastrašujući po pitanju seksa, ali ovaj seksi znak zaslužuje vaš trud. Lagano i postepeno zavođenje najbolje funkcioniše kod Jarčeva. Ograničite svoj prvi sastanak na dug poljubac. Na drugom sastanku ga milujte po leđima, vratu i ramenima. Strateški se povucite kada Jarac počne da vas moli da završite ono što ste počeli. Duboko unutra, ovaj znak zna da su najbolje stvari u životu vredne čekanja.

VODOLIJA

Naprasita Vodolija može da bude  tvrd orah kada se radi o seksu. Ako želite da zavedete ovaj znak, nemojte mu prići na konvencionalan način. Recite mu da vršite seksualno istraživanje za kliniku i da vam je potrebna njegova pomoć u eksperimentu. Recite mu da niste zainteresovani za fizičku vezu sa Vodolijom, ali da biste voleli da budete prijatelji. Što je vaš pristup neobičniji, privlačniji ste Vodoliji. Sve Vodolije imaju buntovničku crtu. Izazovite ga da vas poljubi.

RIBE

Ako želite da zavedete Ribe, prevedite ih u drugi svet. Pozovite ga da zajedno gledate kroz teleskop ili gledajte u njegov akvarijum. Čim se zadubi u to što radite, napravite svoj korak. Brz poljubac u vrat dovešće do boljih i većih stvari. Ribe imaju mnogo erogenih zona, a stopala su im posebno osetljiva. Prijateljska masaža stopala može da razbukti veliki plamen.

Нема коментара:

Постави коментар