Erotski kalendar- Šta Vam zvijezde kažu za seks u 2014.?

Ovan
Zauzeti Ovnovi će biti skloni eksperimentisanju u krevetu u želji da impresioniraju partnera. Nemojte pretjerivati jer vaš partner nema istu količinu energije kao vi i može vas, zbog toga, drzati dalje od sebe.Ne pretjerujte ni u flertu jer bi to mogao da sazna vaš partner.Slobodni Ovnovi će preferirati partnera sa većom razlikom u godinama. Favorit godine za vas je Jarac.
Bik
Zauzeti Bikovi će nastaviti sa uživanjem u postelji istim intezitetom kakav je bio u drugoj polovini prethodne godine. Iako vas partner razumije, probajte da uvedete neku novinu na tom polju.Manji nedostatak seksualne energije u drugoj polovini godine. Slobodni Bikovi će imati dosta erotskih prilika u ovoj godini a čiji ce skor biti veoma pozitivan.Favorit Bikova u prvoj polovini godine je Rak a u drugoj Lav.
Blizanci
Zauzeti Blizanci će pokušati da animiraju svog partnera u smislu promjene svakodnevne rutine i uvođenja novina u ustaljenim pozama .”Pseća” poza će biti favorit za Blizance u ovoj godini .Slobodni Blizanci će imati velike planove na polju erotike ali će oni biti realizovani ako ne budu malodušni . Favorit slobodnih Blizanaca u ovoj godini bit će Škorpije.
Rak
Opštem trendu rasta i prosperiteta u ovoj godini pridružit će se i trend lijepih i inovativnih stvari u erotskom životu.Zauzeti Rakovi će biti više nego zadovoljni erotskim životom sa svojim bračnim partnerom jer će on biti upotpunjen pozitivnim emocijama, komponentom bez koje oni ne mogu. Slobodni Rakovi će imati najmanje dvije šanse u prvoj polovini godine, a da li će zadržati partnera zavisi od njihovog stava prema neobaveznom sexu. Favorit Rakova je Vodolija.
Lav
Dobar erotski život iz prethodne godine, nastavit će se i u ovoj. Partner će uživati u vama ali bi volio da se posveti više pažnje njegovim potrebama i njegovim pogledima na sex. Učinite mu to, vratit će vam sa kamatom. Favoriti Lavova u ovoj godini su Ribe tokom cijele godine, Rakovi u prvoj polovini, a Lavovi u drugoj polovini godine.
Djevica
Početak godine nije ono na šta su se Djevice navikle kada je erotika u pitanju. Od proljeća stvari kreću nabolje. Zauzeti će osjetiti priliv energije koju će najradije željeti da utroše u postelji .Neka Riba će pokušati da vas uvuče u svoju postelju. Nemojte se mnogo opirati jer je poznat magnetizam kad se ova dva znaka nađu u mraku .
Vaga
Zauzete Vage će, uglavnom, uživati u harmoniji bračnog i erotskog života bez posebne želje da nešto, bitno, u njemu promjene. Biće sretne ako ih partner iznenadi odlukom da prije odlaska u krevet odu u neki otmjeni restoran na večeru .Dobra vijest, za slobodne Vage, je da će večina od njih, u ovoj godini, naći, bar,erotskog partnera.Od njihove promišljenosti i pozitivnog stava će zavisiti da li će partnera i zadržati. Favorit Vage u ovoj godini je Lav.
Škorpija
Zauzete Škorpije ce pokušati da nagomilane frustracije saniraju sa više vremena provedenog u postelji sa bračnim partnerom. Rutinu, u krevetu, će razbiti nekom novom koreografijom. Ljubomora, koju možete osjetiti, više je dio taktike partnera nego suštine odnosa. Slobodne Škorpije će na meniju imati neki od vodenih znakova sa kojima se odlično slažu u krevetu. Obratite pažnju na osobe u znaku Ribe.
Strijelac
Izrazita sexualnost svih Strijelaca, biće više nego zadovoljena, pogotovo u prvoj polovini ove godine. Uz to ce ići i emocije, koje su, za sve Strijelce, kada je dobar sex u pitanju, nepotreban ukras. No šta je, tu je: više će uživati partner. Slobodn i Strijelci će imati sreće , pogotovo u prvoj polovini godine, u pronalaženju erotskih partnera. Prilika će biti više no energije da se sve to isprati. Na rang listi partnera , mnogi će pasti poslije ove godine.Favorit Strijelaca je Vaga, u ovoj godini.
Jarac
Partner će vam, putem sexa, povratiti, pomalo izgubljen, osjećaj sigurnosti nastao uslijed svakodnevnih frustracija. Slobodni će, uprkos jakoj erotskoj želji, oprezno prići potencijalnom partneru, u strahu da ne budu odbačeni i osramoćeni. Ispoljite li sigurnost u postupku osvajanja partnera, kao i pozitivan stav, ne bojte se, partnera u mreži će biti više no što ste planirali. Favorit slobodnih Jaraca, u ovoj godini, je Bik.
Vodolija
Ovo je godina inovacija u krevetu Vodolije. Rutinu, koja se neosjetno uvukla u postelju, će zamijeniti inovacije. Kako u novim pozama, tako i u novim mjestima u kući. Bolje i to nego vanbračni izleti. Osoba sa radnog mjesta, probat će da vam privuče pažnju i da vas zainteresuje za svoje ljubavne čari. Slobodne Vodolije će akcenat imati na kvalitetu veze a ne na broju. Favorit Vodolija je, u ovoj godini, Ovan
Ribe
Romantične Ribe će pronaći načina da osvježe svoj erotski život, zahvaljujući svojoj maštovitosti. Neće imati previše vremena da razmišljaju o alternativnim partnerima već i zbog toga što će biti zadovoljni postojećim. Za slobodne Ribe će biti i više prilika no što očekuju. Favoriti Ribe, u ovoj godini, su Rakovi, Škorpije i Strijelci. Za sve Ribe sex je dobar način za oslobađanje od stresa.

Нема коментара:

Постави коментар