Zašto muškarci varaju?

Ovan

Muškarci rođeni u znaku Ovna imaju preveliki ego, potrebna im je pažnja i vrlo im je lako narušiti samopouzdanje. Mnogi flertuju samo kako bi potvrdili da su i dalje privlačni. Iako je vatreni znak, mnogo Ovnova zapravo beži od zabranjenih veza. Razmisliće o prevari samo ako je njihov partner bio neveran, što upravo svedoči o visini njihove sujete.



Bik

Poznat je kao izuzetno lojalan horoskopski znak, ali može vrlo lako prevariti čak i ako pretpostavi da mu je partnerka bila neverna. Bikovi se na prevaru odlučuju ukoliko dobijaju malo ljubavi, dodira i pažnje. Varanje upotpunjuje osećaj samoće koji oseća ovaj nežni i ljubavni znak. Zato negujte svoj odnos sa Bikom i ne dopustite da bude zanemaren, biće vam veran.


Blizanci

Kod ovog znaka požuda nije motivator, oni se bave intelektualnim varanjem više nego seksom. Ovaj nemirni znak voli uzbuđenje i igrice koje se odvijaju putem intimne konverzacije. Takođe, kada se Blizanac oseti zapostavljeno i usamljeno, on traži duh sličan sebi kako bi prekratio sebi vreme. U njegovom slučaju ne važi da se suprotnosti privlače, već samo i isključivo sličnosti.


Rak

Partneri rođeni u znaku Raka su veoma verni, skloni osećaju krivice, pa motivacija za varanje nije visoka. Deca Meseca jedino imaju problem sa samopouzdanjem i pod velikim su utiskom osobe koja im se nađe na putu u trenutku kada se osećaju prazno i treba im “dopuna”. Ipak, malo je verovatno da će se ovo desiti, te od partnera Raka očekujte potpunu vernost.


Lav

Vatreni Lav žudi za uzbuđenjem. Obožava da je u centru pažnje. Neki od njih su prirodno stalno željni seksa smatrajući da su najbolji ljubavnici na svetu, pa imaju tendenciju da izazivaju ženski pol u nameri da im to i dokažu. Lav je neverovatno osetljiv na krizu srednjih godina, te nije neuobičajeno da šeta partnerke mlađe i do dvadeset godina u sopstvenoj želji da se oseti mlado.


Devica

Ko bi rekao da su ovo potencijalne varalice? U njihovom slučaju fizička prevara nije obavezna, ali mentalna afera svakako jeste. Ovaj znak je takođe sklon osećaju krivice. Ipak, najčešći razlog prevare je čista frustracija koja nastaje kada shvate da se njihov uloženi trud u vezu nije isplatio. Tada razočarani počinju da šaraju i utehu pronalaze u besmislenim aferama.


Vaga

Vaga obožava da udovolji. Muškarci rođeni u znaku Vage imaju stroge principe i obavezivanje ozbiljno shvataju, te se zato ne nalaze na listi potencijalnih varalica. Međutim, Vagama je teško da kažu “ne” što je neka vrsta opasnosti. Ali pošto Vaga za svaku ljubav veruje da večna i sudbinska, malo je verovatno da će varati. S druge strane, ne dopustite da u vezi sa vama sretne novu, večnu ljubav.


Škorpija

Strastvena i misteriozna Škorpija ima lošu reputaciju kada je u pitanju vernost. Pošto zrače seksepilom, često će biti optuženi da su varali i onda kada nisu. Muškarci rođeni u ovom znaku spadaju u kategoriju onih koji žude za uzbuđenjem i obožavaju intrige. Imaju snažne fizičke apetite koje često ne mogu da obuzdaju. S druge strane, veoma su osvetoljubljivi ukoliko njih partner prevari.


Strelac

Strelčevi su u mnogo čemu posebni. Pored toga što žude za uzbuđenjem, nikada se ne zadovoljavaju onim što imaju pa se tako uvek pitaju da li ih iza ćoška čeka neki drugi, strastveni ljubavnik. Problem nastaje onog momenta kada se njihovo nevino flertovanje pretvori u nešto više. Ipak, oni se vrlo uspaniče kada stvari postanu ozbiljne zbog čega se stvarno trude da u ozbiljnoj vezi budu verni.


Jarac

Kada dođe do nedostatka poštovanja i ljubavi u vezi nastaje problem sa samopouzdanjem kod Jarčeva. Podeljeno mišljenje pripadnika istog znaka nalaže da jedni seks vide kao nešto “prljavo i uzbudljivo”, drugi deo njih kaže da briga ubija želju za avanturom. Još jedan znak koji je rastrzan između sopstvenog osećaja krivice, zbog čega je sklon samokontroli “zabranjenih” strasti.


Vodolija

Vodolije čeznu za velikom količinom pažnje i osećajem da su potrebni. Često upravo Vodolije budu prevarene, jer njihovim partnerima treba romansa. Međutim njima nije potrebna klasična romansa jer kao i Blizanci, Vodolije su sklone intelektualnoj aferi, više nego seksualnom izletu ili fizičkom kontaktu. To zapravo nekada može biti mnogo gore od običnog seksa.


Ribe

Glavni motivator ovog znaka je samopouzdanje. Kao i Lavovi, Ribe se mogu uznemiriti u srednjim godinama. Kada shvate da je život kratak, odjednom ne žele da odrastu često se pitajući “Gde je magija?”. Takođe kao i Škorpiju, ovaj znak privlači misterija i intriga. Uvek romantični, oni su skloni verovanju da je vrući flert sa nekom novom osobom možda njihova sudbina. 

1 коментар:

  1. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
    Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
    Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
    I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
    Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

    Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

    ОдговориИзбриши