Šta pokloniti za Novu godinu?

Još uvek ne znate šta da poklonite dragim ljudima za Novu godinu? Možda vam zvezde mogu biti od pomoći. Konsultujte zvezde i vidite šta kom znaku zodijaka odgovara i kakve poklone vole. Ovaj zvezdani vodič možete iskoristiti i za one koje dobro poznajete, a ne znate šta da im poklonite, ali i za ostale ljude koji se nađu na vašoj listi za darivanje.

Ovan 

Ovnovi su veoma aktivni i uvek se trude da budu u dobroj formi, posebno tokom praznika, tako da je
sportska oprema uvek dobar poklon za njih. Osobe rođene u znaku Ovna vole crvenu boju, pa ako im kupite šal ili kapu u boji brusnice, nećete pogrešiti. Ukoliko je vaš partner u horoskopu Ovan, iznenadite ga kartama za neku sportsku manifestaciju ili mu narežite disk sa pesmama njegovog omiljenog izvođača.

Bik 

Bikovi cene sve što ukazuje na njihovu senzualnost. Bilo da se radio čokoladnim pralinama, šarenoj tapiseriji ili ćebetu od kašmira, sve je to dobar izbor za jednog Bika. Bikovi su hedonisti i vole da uživaju i troše novac, pa će sitnica sa etiketom iz njihove omiljene prodavnice, biti pun pogodak. Zapamtite Bikovima je mnogo važniji kvalitet od kvantiteta, pa će mu bočica skupog parfema biti draža od skladišta nekog drugog jeftinijeg. 

Blizanci 

Oštroumni Blizanci vole sve što ukazuje na njihov intelekt. Interesantna knjiga, ili pretplata za magazin, koji zahteva angažovanost malih sivih ćelija, uvek je dobar poklon za Blizance. Ovaj znak brine i o svom izgledu, posebno rukama, pa će ih neki pafermisani losion ili svetlucavi prsten oduševiti. Ukoliko se radi o stvarno posebnom Blizancu, možete ga obradovati i najnovijim telefonom ili aplikacijom, koja će mu omogućiti da bude u kontaktu sa svim svojim prijateljima. 

Rak 

Sentimentalni Rakovi vole poklone koji imaju ličnu poruku i značenje. Svaka rukotvorina koju ste vi napravili, bilo da se radi o slici, džemperu ili kolaču, sigurno će ih oduševiti. Rakovi posebno vole srebro, pa će ram za slike ili ogledalo sa monogramom biti odličan poklon. U skladu sa svojim znakom Rakovi vole tečnost, pa će i boca kvalitetnog vina, fensi čajnik ili aparat za kafu, takođe biti dobra ideja. Za Rakove koji vole da pokažu svoje umeće u kuhinji dobar poklon biće i kuvar sa retkim specijalitetima.

Lav 

Lavovi vole poklone zbog kojih će se osećati i izgledati veličanstveno. Aksesoar za kosu, kozmetika i drugi proizvodi za negu biće odličan poklon za ovaj samosvesni znak. Lavovi vole dramu i poklone koji u sebi imaju dozu flerta. Karte za operu, zlatan nakit ili veš sa animal printom pravi su izbor za ovaj vatreni znak. Lavovi vole i da se kockaju, pa će srećka ili poseta kazinu, takođe biti lep poklon za ove mačke. Ukoliko želite da im kupite komad garderobe, imajte na umu, da Lavovi vole sve što je u boji zlata, crveno ili ljubičasto. 

Devica 

Device vole praktične poklone. Aparat za pravljenje hleba ili električna bušilica biće dobar poklon za Devicu. Osobe rođene u znaku Device poznate su i po svom besprekornom izgledu. Mirišljavi sapuni, losioni i šamponi, koje je proizvela kompanija koja brine o zaštiti \ivotne sredine, verovatno će ih obradovati. Device su čuvene i po svojoj organizovanosti i vrednoći, pa će lep sat ili kožni rokovnik biti savršan poklon za njih. Možete pokušati i sa poklon korpom organske hrane. 

Vaga 

Vage imaju poseban afinitet prema muzici, pa će plej-lista napravljena samo za njih biti veoma zahvalan poklon. Ukoliko se radi o posebno dragoj osobi, poklonite joj dve karte za koncert, jer Vage ništa ne vole da rade same. Rođeni u ovom znaku, kao što mu ime kaže, vole balans, pa će aromatizovane sveće takođe biti dobar izbor. Ukoliko i dalje ne možete da se odlučite šta da poklonite Vagi, buket crvenih ruža i čestitka sa posvetom, koja će stići na njihovu adresu dobra su ideja. 

Škorpija 

Škorpije su po prirodi misteriozne, pa će poklon koji na neki način ocrtava ovu njihovu osobinu biti idealan. Dizajnirane naočare za sunce, šal ili kapa pomalo nemarnog izgleda dobar su izbor za Škorpije. Ovi ljubitelji misterije uživaju u pričama sa ćudljivom, sumornom atmosferom, pa će kolekcija iz žanra “film noar” biti odlično prihvaćena. Glasine o seksualnom apetitu ovog znaka, na vašu sreću, su tačne, pa će zavodljiv veš biti od koristi. Što se kozmetike tiče, Škorpije će ceniti ako im poklonite tretman za dubinsko čišćenje lica.

Strelac 

Kada su Strelci u pitanju, njima je kod poklona najdraže kidanje ukrasnog papira. Ukoliko im se poklon ne sviđa oni će vam to otvoreno reći. Da bi izbegli javnu kritiku, poklonite im opremu za kampovanje. Ovi ljubitelji životinja, vole sve poklone koji su povezani sa njihovim ljubimcima. Kalendar sa slikama njihovog ljubimca sigurno će im izvući osmeh na lice. U krajnjem slučaju, apetite ovog znaka željnog putovanja, možete nahraniti i jednim atlasom ili turističkim vodičem. 

Jarac 

Jarčeve, koji su opsednuti svojom karijerom, uvek će obradovati poklon koji će im pomoći da napreduju u poslu. Kožna tašna za laptop ili atkovka sa njihovim monogramom, biće cenjen poklon. Suprotno shvatanju mnogih, Jarčevi nisu samo radoholičari, već vole i da se zabave. Ovaj horoskopski znak ima uvrnut smisao za humor, pa će DVD kolekcija serije “The Office” biti dobar izbor. Jarčevi vole i luksuzne poklone, koje inače ne mogu da priušte, kao što je svileni bademantil. 

Vodolija 

Ovaj vazdušni znak je veoma nepredvidljiv i nikada ne možete znati gde su i šta rade. U jednom trenutku krstariće nebom, skakati iz aviona, a već u sledećem tražiće svoj mir u jogi. Ipak, ovaj uvrnuti znak uvek će vam biti zahvala ako mu poklonite najnovije čudo tehnologije. Ukoliko želite da im poklonite nešto malo ličnije, napravite album sa slikama sa vaših putovanja i drugih uzbudljivih događaja. Možda to ne pokazuju, ali Vodolije su izuzetno vezane za svoje prijatelje. Još uvek vam nedostaje ideja? Paket čarapa su dovoljno uvrnut i praktičan poklon za ovaj znak, sa osetljivim člancima. 

Ribe 

Još jedan horoskopski znak koji spada u ljubitelje mistike. Ribe će vam biti zahvalne na poklonu koji će im dozvoliti da pobegnu u svoj svet mašte, daleko od surovosti stvarnog sveta. Flaša šampanjca, kaliodoskop ili najlepše bajke biće savršen poklon za vaše ribice. S obzirom da spadaju u vodene znake, Ribe vole mirišljave soli za kupke, penušava sredstva za čišćenje lica i gelove za tuširanje. Ukoliko želite da im poklonite nešto stvarno posebno, digitalni fotoaparat biće odličan poklon za ove rođene fotografe. Želite nešto romantičnije? Knjiga poezije sa posvetom uvek je dobar izbor. 

1 коментар:

  1. Kontaktirala sam razne ljude, isla kod svakakvih vracara, astrologa, gledali su mi u kafu, dlan , pasulj....Ali bezuspesno
    Bila sam silovana kao dete, ostavili su me roditelji, jednom rečju nisam imala nikakav pravac u zivotu.
    Udala sam se i rodila 4 dece iz tri braka.Ni jedan brak mi nije uspesan.
    I slucajno mi drugarica kaze da joj je neka Renata pomogla, iskreno ja joj nisam verovala.I nekako ona mene natera i evo zahvalna sam i drugarici i Renati
    Hvala joj, imam decka koji je prihvatio moju decu i pruza mi ljubav koju nisam imala do sad.

    Do nje mozete doci putem vibera i vacapa +385923813830

    ОдговориИзбриши